De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

118 op reis naar Albanië

Komende zomer gaan wij weer mee met een groep voor de vijfde keer naar Albanië. We gaan dit jaar naar het kindertehuis waar Angela Cama is opgegroeid en dat Koos en Dinie Rozenboom en Marjan Nijhof gerund hebben. Hier gaan wij een onvergetelijke week organiseren voor de kinderen van het tehuis en de buurt. Angela heeft zelf als kind altijd erg veel steun gehad aan zo’n week, keek het hele jaar er naar uit en kon de rest van het jaar er nog op teren.

Wat gaan we doen
Het belangrijkste dat wij daar doen is liefde en waardering van Jezus tonen aan deze kinderen en anderen die daar op ons pad komen. Soms is daar ook geld voor nodig. Elk jaar dat we in Albanië zijn geweest hebben we dit anders besteed, maar altijd aan praktische dingen zoals: een koelkast, bal of maaltijd voor die mensen. Het is elke keer een samenspel van tijd, liefde en geld wat maakt dat velen daar opgebouwd kunnen worden door God via ons.

Borrelpakket
We willen ook jou graag hier bij betrekken door dit te steunen, in gebed en financieel. Dit kan o.a. door een Albanees – Achterhoeks borrelpakket voor 4 personen van €50 aan te schaffen. Dan krijg je op zaterdag 26 juni een pakket vol lekkers uit de regio en typische Albanese hapjes. Hiervoor moet je wel in regio Zutphen/Dieren wonen. Natuurlijk kun je ook een pakket (eventueel anoniem) cadeau doen en dan bezorgen wij hem. Mocht je dit willen, opgeven kan tot en met 20 juni via deze link of een e-mail sturen.

Veiling
Daarnaast is op vrijdagavond 25 juni om 20:00 uur ook een online veiling met meer informatie over wat we gaan doen en 10 fantastische veilingitems, bijvoorbeeld een souvenierspakket uit Albanië, een rondvlucht boven Zutphen of een maaltijd thuis bij u bereid door een chef-kok (was chef-kok bij Vaticano Zutphen!!). Via deze link komt u bij de meeting. Wilt u alleen een donatie doen, dan kan dat natuurlijk ook op rekeningnummer: NL19RABO0349157324 t.n.v. H.C. Knol.

Samengevat
Komende zomer gaan wij naar Albanië. Daarvoor halen we nu geld op en kun je voor €50 op zaterdag 26 juni een Albanees – Achterhoeks borrelpakket ontvangen of cadeau doen (opgave tot 20 juni). Op vrijdagavond 25 juni is er ook een online veiling met 10 niet te missen items. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag.
Alvast bedankt en de vriendelijke groeten van de 118 kring!