De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Stappenplan om de chrch app te gaan gebruiken

1. De chrch app vind je op jouw mobiel of tablet. Naargelang het type Android (Play Store) of iPhone (App Store). Kies de app, installeer die en open de app.
Maar je kan de chrch app ook direct gebruiken in op een laptop of pc. Ga dan met je webbrowser (Edge,Chrome, Firefox) naar deze webpagina.
Let op het logo met het witte kerkje, dat ben je al goed op weg.

2. Zoek de EGZ op, snel te vinden door ‘zut’ in te tikken en klik dan op de Evangelische Gemeente Zutphen.

3A. Bij de introductie van de app in december 2023 zijn alle leden geïmporteerd. Voor hen geldt: Kies voor Aanmelden, bedenk een goed wachtwoord. Tik tweemaal het wachtwoord in en klik op Registreren.

3B. Voor anderen: Kies voor Registreren, bedenk een goed wachtwoord. Tik tweemaal het wachtwoord in en klik op Registreren.

4. Je ontvangt nu een e-mail met een bevestigingscode. Vul die in bij de app en je kunt aan de gang.

5. Je bent nu klaar om de chrch app te gebruiken. Onder het knopje Meer zit ook een toegang tot jouw account: hier staan jouw gegevens in. Vul je gegevens in. Plaats liefst ook een foto, dan hebben anderen een gezicht bij een naam!
Er is ook een schuifknopje ‘gegevens verbergen in de ledenlijst’. Maar dan kunnen anderen jou niet zien in de ledenlijst, niet handig dus.

6. De beheerder van de app krijgt een bericht dat je bent aangemeld c.q. geregistreerd. De beheerder bekijkt jouw gegevens. Als je lid of vaste bezoeker van de EGZ bent geeft de beheerder je de rechten van een lid, waarmee je alles in de app kan gebruiken.

7. In het Kanaal Helpdesk vind je allerlei tips voor het gebruik van de chrch app.