De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Kerkdienst EGZ 18 oktober

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 18-10-2020
10:00 - 11:30

Categorieën


De overheid heeft verzocht kerkdiensten te beperken tot 30 aanwezigen (mensen met taken uitgezonderd).  Vanaf zondag 18 oktober zijn daarom de diensten met minder bezoekers.

Bij de kerkdiensten gehouden in de Evangelische Gemeente Zutphen worden de regels van het RIVM gehanteerd, zoals hygiëne en afstand houden. Maar ook is er reservering nodig, omdat het aantal plaatsen beperkt is en om in geval van een besmetting contactonderzoek te kunnen doen. Kom niet naar de dienst als jijzelf of een huisgenoot klachten hebt die kunnen wijzen op besmetting met het corona virus. Te weten: koorts (38 graden en hoger), benauwdheid, hoesten, verkoudheid en plotseling verlies van reuk en/of smaak. Lees a.u.b. hier de richtlijnen door.

De reservering gaat open op maandagochtend om 9.00 uur en sluit op donderdagavond om 20.00 uur.
Reserveer alleen een aantal plaatsen tegelijk, als die personen in één huishouden wonen.

Vragen? Bel Jaap Kolenberg: 06-44592365.
Bel ook als je reservering wijzigt of als je niet naar de dienst komt. Dan komen je plaatsen voor iemand anders beschikbaar.

  • Kies het aantal plaatsen, inclusief kinderen die in de dienst blijven, met het pijltje. Meld de jonge kinderen nu ook aan.
  • Graag je als leiding ook aanmelden en in het vakje opmerkingen specifiek vermelden dat je zondagschool of crèche hebt.
  • Vul je eigen naam in. Of eigen naam én naam van partner. Gebruik géén komma’s.
  • Vul je e-mailadres in, dan ontvang je als de reservering gelukt is een bevestiging.Vul ook je telefoonnummer in, dan kan zo nodig contact opgenomen worden.
  • Als je een taak hebt, vul die taak dan in bij opmerking, of als je iets bijzonders hebt.
  • Vul bij opmerking ook de (voor)namen in van de overige personen van deze reservering. Geen lange verhalen! Gebruik géén komma’s.
  • Je moet het hokje voor “Ik ga ermee akkoord” aanvinken!
  • Klik dan op het blauwe vakje “Reservering versturen”.
  • Als het goed is, zie je dan boven het invulformulier in een groen vlak dat Reserveren is gelukt. Zo niet, bel Jaap Kolenberg.
  • Je reservering is voorlopig. Je ontvangt vrijdag, uiterlijk zaterdag, bericht of je wel of niet mag komen!

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen (meer) worden geplaatst voor dit evenement.

Er zijn momenteel 45 van 110 geboekt en nog 65 beschikbaar.