De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

“Laten wij dus zonder schroom naderen tot de troon van de Genadige, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden.” (Hebr. 4:16)

De motor van de gemeente.
Onze directe lijn met onze Vader.

Regelmatig worden op zondag of in de maandagse EGZmail personen of omstandigheden genoemd met een vraag voor gebed. Elke maandagmorgen en donderdagavond, maar ook op zondagmorgen voor de dienst is er een bidstond. Maar stel dat je verhinderd bent, of niet op tijd kunt aanschuiven, maar je een echte bidder bent… Of dat je juist een bidder wilt worden en een reminder nodig hebt…. Of jij juist degene bent die gebed nodig heeft of iemand in je omgeving hebt die gebed nodig heeft….

Kortom, er zijn voldoende redenen om je in te schrijven bij de gebedsbrief. Een nieuw initiatief om elkaar te steunen en verbinding te zoeken: samen strijden voor Gods troon: in kleine zaken en grote zaken. Op het moment dat het nodig is en op het moment dat het je uitkomt.

Als bidder, die in geval van nood ter plekke zijn of haar handen kan vouwen in gebed. Of als vrager van gebed, die op dat moment de steun van zijn of haar broeders en zusters in gebed hard nodig heeft.

Formuleer kort je gebedsvraag of meld je aan als bidder. Beide kan natuurlijk ook! Als bidder ontvang je bij acute gebedsvragen direct een e-mail; daarnaast ontvang je eens per 2 weken een e-mail met update.

  • Heb je een gebedsvraag? Mail dan naar dit adres.
  • Wil je meebidden? Meld je dan aan voor de gebedsmail met onderstaand formulier.