De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Gemeente Introductie Cursus

Als je nieuw bent in een gemeente kan het lastig zijn om te ontdekken of deze gemeente goed bij je past. Waar staat de EGZ voor? Hoe is deze gemeente georganiseerd? Er is zo veel te ontdekken, maar waar moet je beginnen? Om zo zorgvuldig en volledig mogelijk antwoord te geven op de vele vragen, hebben we een Gemeente Introductie Cursus (GIC) ontwikkeld, gebaseerd op onze geloofsbelijdenis. In deze cursus vinden we transparantie belangrijk: open en eerlijk naar elkaar toe zijn in een veilige omgeving.

We proberen de cursus 1 á 2-jaarlijks te geven, zodat nieuwe broers en zussen onze gemeente snel leren kennen, en andersom. De cursus is daardoor ook interessant voor mensen die al langere tijd aan onze gemeente verbonden zijn. Door de opzet word je opnieuw aan het denken gezet over wat je gelooft, maar kom je ook in verbinding met nieuwe mensen.

Als de coronamaatregelen het toelaten willen we medio januari 2022 weer beginnen met de GIC. Heb je interesse? Neem dan contact op met Henk de Oude door onderstaand formulier in te vullen.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking: