De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Tieners en jongeren zijn belangrijk in Gods ogen en daarom willen we samen met hen gemeente-zijn (1 Petrus 5:5). In de EGZ willen wij ook een gemeente zijn met kringen die voor elkaar zorgen, met elkaar delen en willen groeien als discipelen van Jezus. Het tiener- en jeugdwerk bestaat dan ook uit kleine groepen. Groepen die niet los van elkaar staan maar als team ook activiteiten ondernemen die gericht zijn op vriendschappen, onderwijs, evangelisatie en praktisch christen-zijn.

Solid is onze jeugdkring voor jongeren vanaf 14 jaar. We praten en denken samen over wat de Bijbel ons biedt en ontdekken zo wat dat voor jou kan betekenen. Solid betekent stevig. En dat is wat wij hopen, dat we door de kring jou mogen helpen een stevige basis te vormen. Om de week hebben we een kring avond bij ons thuis. Laat je het ons even weten met een e-mail als je wilt komen? Je bent van harte welkom!
Luuk en Annemaritha Ebbekink

De 18+ groep van de EGZ komt één keer per 2 weken bij elkaar op zondag. We eten met elkaar, gaan met elkaar in gesprek over de bijbel en ons geloof in God. Maar… er is ook ruimte voor ontmoeting, gezellig samen zijn en een spelletje! Ben je nieuwsgierig of wil je graag aansluiten? Neem gerust contact met ons op.
Jurjen en Margriet Velthuis