De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Kaarten van Hannah

Shalom allemaal!

Een tijdje geleden vroegen verschillende Hannah-fans of ik briefkaarten van Hannah wilde maken. Het heeft even geduurd maar nu is het zover. Ze zijn gedrukt op gerecycled papier, in zwart-wit, want het zijn kleurkaarten, die je zelf in kunt kleuren of de ontvanger kunt laten inkleuren. In de wolkjes is ruimte voor eigen tekst of/en de naam van de ontvanger, zoals bij de verjaardagskaart.

Ik heb  twee series van 5 kaarten gemaakt. De prijzen zijn als volgt (exclusief verzendkosten, 1 of meerdere postzegels, afhankelijk van de hoeveelheid kaarten):

  • 1 serie van 5 kaarten kost 8 euro
  • 2 series van 5 kaarten kost 15 euro
  • 3 series van 5 kaarten kost 20 euro

De opbrengst van de kaarten gaat in zijn geheel naar Open Doors en OM (Operatie Mobilisatie), twee geweldige organisaties die de vervolgde kerk ondersteunen en uitreiken met  het evangelie over de hele wereld.

Hierbij een aantal foto’s van de twee series waaruit jullie kunnen kiezen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om op deze manier onze broers en zussen van de vervolgde kerk te steunen en de verspreiding van het goede nieuws te bevorderen. En tegelijkertijd geïnspireerd te worden tot creativiteit! Voor bestellingen graag een mailtje aan: gerda.shalom@gmail.com

Ik neem de kaarten dan mee naar de dienst.

Gods zegen!

Gerda & Hannah