De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Twinkeltje is vanwege de Coronacrisis vanaf 15 mei alleen geopend op vrijdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur.
Inbreng goederen ook op dinsdag van 10-12 uur.

Kijk hier voor actuele openingstijden, vooral op feestdagen.

Contact
Voor informatie kan je altijd in de winkel terecht. Ook kan je een e-mail sturen via de Contactpagina. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar.

Inname goederen
We accepteren alleen onbeschadigde en complete spullen. Denk hierbij aan klein huishoudelijke spullen, gewassen en schone onbeschadigde kleding. Kinderkleding is ook welkom. Voor grotere spullen vooraf vragen in Twinkeltje. De opbrengst van de verkoop is voor de huurkosten en activiteiten die de EGZ in het Waterkwartier uitvoert. De winkel wordt volledig door vrijwilligers gedraaid.
Wel: kopjes en schotels (mits compleet en heel), speelgoed (in orde en heel), kleding (gewassen en heel).
Niet: groot meubilair, matrassen, beddengoed, groot witgoed, kapotte spullen, knuffels, fietsen, autostoeltjes (wel stoelverhogers), hele oude boeken, petten en hoeden, tv’s en monitors met beeldbuizen, ondergoed (alleen nieuw in verpakking), tijdschriften ouder dan 5 jaar.

Huisontruimingen
We kunnen ook kleine huisontruimingen doen. Spullen die niet te brengen zijn kunnen we ook ophalen in een cirkel van 5 km om Zutphen. Op dinsdagmiddagen om de 14 dagen. Leegruimen en afvoeren van materialen in kleine huizen van €250 tot €600 compleet. Vooraf komen we opmeten en kunnen we een offerte maken.

Bezorgen
Ook bezorgen kan 1 keer in de 14 dagen op dinsdagmiddag. Kostprijs €7,50 per bezorgingsadres in een cirkel tot 5 km; €10 euro in een cirkel tot 10 km; alles daarboven met een maximum van 25 km €17,50.

Foto’s van de winkel
Bekijk hieronder foto’s van het interieur van de winkel. Met een klik op een foto wordt die groter getoond.