De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Twinkeltje gaat weer op woensdag én donderdag open.

Normaal is Twinkeltje open op woensdag én donderdag en vrijdag (vrijdag voorlopig gesloten!)
van 13.30-16.30 uur, ook voor inbrengen.
Op dinsdag van 10-12 uur alléén inbrengen.
Maximaal 2 dozen / zakken per persoon.

Kijk hier voor actuele openingstijden, vooral op feestdagen.
Adres: Michiel de Ruyterstraat 2, 7204 GG Zutphen.

Contact
Voor informatie kan je altijd in de winkel terecht. Ook kan je een e-mail sturen via de Contactpagina, kies daar in het lijstje voor Kringloopwinkel Twinkeltje. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar.

Coronaregels
We hanteren de coronaregels van het RIVM. Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te wassen en te ontsmetten. U krijgt een mandje. Als de mandjes op zijn, moet u wachten tot er iemand uitgaat. Respecteer de aanwijzingen van het winkelpersoneel, die een gekleurd hesje aan hebben.

Inname goederen
We accepteren alleen onbeschadigde en complete spullen. Denk hierbij aan klein huishoudelijke spullen, gewassen en schone onbeschadigde kleding. Kinderkleding is ook welkom. Voor grotere spullen vooraf vragen in Twinkeltje. De opbrengst van de verkoop is voor de huurkosten en activiteiten die de EGZ in het Waterkwartier uitvoert. De winkel wordt volledig door vrijwilligers gedraaid.
Wel: kopjes en schotels (mits compleet en heel), speelgoed (in orde en heel), kleding (gewassen en heel).
Niet: groot meubilair, matrassen, beddengoed, groot witgoed, kapotte spullen, knuffels, fietsen, autostoeltjes (wel stoelverhogers), hele oude boeken, petten en hoeden, tv’s en monitors met beeldbuizen, videobanden, ondergoed (alleen nieuw in verpakking), tijdschriften ouder dan 5 jaar.

Betaling aan de kassa
Er kan betaald worden met contact geld en met PIN. Beneden € 2 graag contant.

Bezorgen
Dit kan alleen in overleg, in de winkel. Kostprijs €7,50 per bezorgingsadres in een cirkel tot 5 km; €10 euro in een cirkel tot 10 km; alles daarboven met een maximum van 25 km €17,50.

Foto’s van de winkel
Bekijk hieronder foto’s van het interieur van de winkel. Met een klik op een foto wordt die groter getoond.