De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

Openbare livestreams
De livestreams van de EGZ kerkdiensten op YouTube zijn vanaf de Paasdienst op 4 april 2021openbaar. Dat betekent dat mensen die de link niet hebben, de dienst ook kunnen vinden.Er zijn twee livestreams, in het Nederlands en met Farsi (of Engels) vertaling voor Iraniërs. Om circa 9.50 uur worden de livestreams gestart en om 10 uur begint de kerkdienst.
Vanaf juni 2021 zijn er ook weer diensten met (maximaal 100) bezoekers. Reserveren op deze pagina.

Gebedsverzoeken
In de chat van de livestream kunnen kijkers reageren en gebedsverzoeken inbrengen. Gebruik vanwege privacy alleen voornamen.
Ook kunnen gebedsverzoeken aan 06-83987944 gestuurd worden, voor mensen die dit liever niet in de chat van de livestream doen. Zet dit nummer in de contacten van je telefoon als “EGZ gebedstelefoon”. Je kan een bericht met WhatsApp sturen, maar ook een SMS bericht.
De leiding van dienst bekijkt alle berichten en neemt die tijdens de gebedstijd mee.

Abonneren op YouTube kanalen
Er zijn twee YouTube kanalen, voor Nederlands en voor Farsi, daar kan je jezelf met de rode knop rechtsboven abonneren. Als je abonnee bent, krijg je bij het starten van de livestream op zondagmorgen om circa 9.50 uur een e-mail bericht dat de stream gestart is met de startlink.
De complete livestreams van de diensten blijven slechts 1 week op YouTube staan, daarna worden ze verwijderd. De preken blijven wel permanent staan, te bekijken via deze pagina.