De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

WelKóm Actueel: WelKóm op de Koffie is gesloten van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 1 september. De boodschappen worden wel uitgedeeld op maandag 21 en 28 augustus tussen1230 en 1400.
WelKóm aan Tafel is in juli en augustus gesloten.

WelKóm is de verzamelnaam voor de missionaire activiteiten van de Evangelische Gemeente Zutphen. In woord en daad willen we uitreiken naar onze omgeving, buurt en stad om Jezus bekend te maken. De werkkreet is: “no saint without a past, no sinner without a future” (er is geen heilige zonder een verleden, er is geen zondaar zonder toekomst). We hebben een aantal WelKóm varianten:

WelKóm op de Koffie
Elke maandag t/m vrijdag van 09.30 u tot 12.00 uur gaan de borden naar buiten. Op het ene bord wordt je uitgenodigd om binnen te komen. Op het andere bord de verwijzing naar de warme koffie: een bakkie troost. Wij zijn er voor jou: voor een goed gesprek, om een lastige vraag te beantwoorden of gewoon om een luisterend oor te zijn. Je bent altijd van harte welkom! De koffie is vers, de koekjes zijn smakelijk en soms is er eigen gebakken cake. Natuurlijk is er voor de liefhebber ook thee in verschillende smaken.
Dankzij diverse contacten hebben we boodschappen om uit te delen. Het aanbod varieert van brood, soms vleeswaren, heel soms vlees, maaltijden, toetjes, groenten en fruit. We kunnen alleen uitdelen wat we zelf ontvangen!

Verder staan in de grote zaal voor een stukje ontspanning een pooltafel en een tafelvoetbaltafel klaar voor gebruik. Daarnaast zijn er verschillende bord- en kaart-spelen voorhanden. Iemand om een spelletje mee te doen is snel genoeg gevonden.

WelKóm aan Tafel
Welkóm aan Tafel op woensdagavond. Samen eten in de oneven weken. Zaal open vanaf 17.45 uur, we eten om 18.00 uur. Aanmelden kan bij Rob de Boer tot woensdag 12.00 uur. Bel of bericht via 06-21852443. Kosten € 6 per persoon.

WelKóm boodschappen uitdelen
Elke maandagmiddag van 12.30 tot 14.00 wordt voedsel uitgedeeld voor mensen die dit écht nodig hebben.

WelKóm creatief
Elke woensdag van 13.00-15.00 uur is er een creatieve middag. Opvallend is hoe makkelijk mensen praten als hun handen bezig zijn! Informatie en aanmelding: 06-40563437.