De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.

De EGZ komt elke zondag om 10 uur samen in de Emmanuelkerk op de hoek van de Jan Vermeerstraat en Gerard Doustraat te Zutphen, zie hier voor de locatie (tegenover de Wibra). Hiervan gebruiken we op zondagochtend de grote zaal. De dienst duurt van 1,5 tot 2 uur. elke tweede zondag van de maand vieren we het Avondmaal, daarbij is ook iedereen welkom.

De diensten zijn vrij voor iedereen te bezoeken. Ook zijn de diensten via een livestream te volgen. Er is een ook een livestream met vertaling in het Farsi.

Een aantal benedenzalen staat permanent tot onze beschikking, hierin worden tijdens de dienst kinderwerk en crèche voor diverse leeftijdsgroepen gehouden. De EGZ ingang bevindt zich aan de zijde van de Gerard Doustraat. De hoofdingang is alleen op zondagochtend geopend. Aan die zijde is er ook een deur voor rolstoelen en scootmobielen. Toiletten en garderobe zijn beneden. Parkeren is vrij in de straten bij de kerk.

Meestal is er een doventolk aanwezig die voor een van onze leden tolkt.
In het linker middenvak is een ringleiding voor hoorapparaten aanwezig.

Na de zondagsdienst is er in de bovenzaal volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee. Dan is er o.a. ook tijd voor bemoediging, gebed, napraten over de dienst en gericht zijn op de ander, omdat we in elkaar de liefde van Jezus zien en er voor elkaar willen zijn. Dat vinden wij haast nét zo belangrijk als de dienst zelf.