De EGZ is een groep mensen
die Jezus wil volgen
en omzien naar anderen én elkaar.
EmmanuelTotaal_320

De EGZ komt elke zondag om 10 uur samen in de Emmanuelkerk op de hoek van de Jan Vermeerstraat en Gerard Doustraat te Zutphen, zie hier voor de locatie. Hiervan gebruiken we zondagochtend de grote zaal. De dienst duurt van 1,5 tot 2 uur. Eénmaal per maand vieren we het Avondmaal.


De diensten vrij voor iedereen te bezoeken. In de coronatijd zijn er wel nog enkele regels, zie hiervoor de speciale coronapagina.
Ook zijn de diensten via een livestream te volgen, ook met vertaling in het Farsi.

Een aantal benedenzalen staat permanent tot onze beschikking, hierin worden tijdens de dienst kinderwerk en crêche voor diverse leeftijdsgroepen gehouden. De EGZ ingang bevindt zich aan de zijde van de Gerard Doustraat. De hoofdingang is alleen op zondagochtend geopend.

Na de zondagsdienst is er in de benedenzalen volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee. In de coronatijd is dat echter buiten, zolang het weer het toelaat. Dan is er o.a. ook tijd voor bemoediging, gebed, napraten over de dienst en gericht zijn op de ander, omdat we in elkaar de liefde van Jezus zien en er voor elkaar willen zijn. Dat vinden wij haast net zo belangrijk als de dienst zelf.